Телефон за поръчки: 0893 36 38 58
  • "Detoxify"- капсули за детоксикация на черния дроб и бъбреците

"Detoxify"- капсули за детоксикация на черния дроб и бъбреците

  • Детоксифай
  • Наличност
  • 85.00лв.


Първокачествен метод за детоксикация на черния дроб и бъбреците с напълно естествени съставки

От мъдростта на древната азиатска, европейска и средиземноморска хербология

100% естествени съставки – сертифицирани органични съставки от растения, отгледани в естествена среда

Изключителна формулация от първокласен специалист по хербология

Препоръчва се от специалист по натуропатия


Напълно натурален метод за поддръжка на черния дроб и бъбреците!

Единственото билково средство за изчистване/възстановяване на черния дроб и бъбреците, достъпно на пазара, включващо 100% естествени съставки – сертифицирани органични съставки от растения, отгледани в естествена среда!

Другите рецепти просто не могат да се сравняват с балансираната цялостна смес на Detoxify!

Detoxify

Висококачествено, изцяло от естествени съставки, 100% билково решение

За безопасната детоксикация на Вашия черен дроб и бъбреци

Detoxify се доказа като най-ефективната програма за детоксикация на черния дроб и бъбреците, която сме откривали досега. Detoxify се отличава с баланс и прецизност на билковите смеси, но също и с това, че съставките имат 100% естествен състав и чистота – това превръща Detoxify в средство без конкуренция по потенциал и ефективност! Не съдържа пълнители и примеси – в Detoxify се използват само висококачествени естествени билкови съставки!

100% естествени съставки – сертифицирани органични съставки от растения, отгледани в естествена среда:

Използвани са само висококачествени естествени билкови съставки с растителен произход.

Те са перфектно смесени и балансирани, с цел да се постигнат отлични резултати.

При изготвянето на формулацията и смесването са използвани знанията на първокласен специалист по хербология.

НЕ СЪДЪРЖА изкуствени, синтетични или химични съставки.

НЕ СЪДЪРЖА излишни съставки или пълнители.

НЕ СЪДЪРЖА потенциално неефективни съставки или съставки с недоказана ефективност (напр. етилен диамин тетраоцетна киселина (ЕДТА). (виж забележката по-долу).

Защо просто не се използва доказано в миналото изцяло натурално билково средство?

В действителност всичките естествени съставки и билки на формулата на Detoxify са били използвани векове наред за детоксикацията на тялото. Тези билки реално са се доказали в минали времена като извънредно полезни при отстраняването на токсини и замърсители от човешкото тяло в опита на редица древни цивилизации, като древната китайска, египетската и древногръцката империя, турската империя, както и в историята на средиземноморските култури. Въпреки това за обобщението на древните знания е необходима мъдростта на първокласен специалист по хербология, който е в състояние да определи точната смес за рецептата на единична формулация – която има за цел постигането на максималните резултати при детоксикиращото изчистване на черния дроб/бъбреците. Detoxify въплъщава в себе си постиженията на билковата медицина от древността.

Хербологията е древна наука, която е доказала своята ефективност през вековете. Тази доказана през вековете мъдрост се използва отскоро в западната култура. В много днешни билки и добавки липсва ключовият фактор, който определя ефективността на приложението: балансът! Истината по този въпрос е, че небалансираните билкови комбинации могат дори да са вредни за Вашето тяло. Първокласният специалист по хербология, който работи за нашата фирма, влага своите знания и умения при точното формулиране на билковите формули, което гарантира постигането на оптимални резултати. Ефективността на разработените от специалиста рецепти се дължи не само на чистотата и съчетаването на билките, но и на съотношенията на билковите компоненти. Някои автори наричат това изкуство "науката на древната хербология".

Възможно ли е да имате отлично здраве...

ако черният дроб и бъбреците Ви са претоварени и стресирани?

Какво е предназначението на Detoxify?

Detoxify е билкова формулация за системно изчистване. Тя е предназначена за ефективно усилване на детоксикацията на черния дроб и бъбреците, което води до изчистване на кръвта и тъканите чрез натурална стимулация на способността на вътрешните органи за самостоятелно прочистване. Detoxify може да подпомогне елиминирането на отпадъчни вещества от клетъчния метаболизъм, токсичните вещества, които се приемат с храни, и цялостното токсично натрупване. Чрез Detoxify могат да се елиминират също и токсичните вещества (токсемията), които са следствие от употреба на лекарства. Detoxify може да се използва както като съществена част от превантивния детоксикиращ режим, така и като програма за прочистване, прицелена към черния дроб/бъбреците.

Системите за пречистване на тялото

Тялото разполага с множество филтри: стомахът, черния дроб, бъбреците, лимфната система, белите дробове и дори кожата. Установява се, че черният дроб и бъбреците са двата най-често пренебрегвани филтри в програмите за детоксикация. Когато има претоварване на черния дроб, бъбреците се опитват да компенсират чернодробната функция. Ето защо по време на прилагането на програма за детоксикация на черния дроб е необходимо да се предотврати състоянието на нарушен баланс в тялото, като се осигури поддръжката също и на бъбреците.

Ролята на пречистващата детоксикация на бъбреците

Вашите бъбреци са органи с формата на бобово зърно и с размера на Вашия юмрук. Въпреки че по теглото си бъбреците могат да бъдат определени като малки органи, те получават голямо количество (близо 20%) от цялата кръв, която се изпомпва от сърцето. Всеки ден Вашите бъбреци обработват приблизително 190 литра кръв, за да отсеят около 2 литра отпадъчни вещества и излишна вода. Реалното филтриране се извършва в миниатюрни вътрешни елементи на бъбреците, които се наричат нефрони. Всеки бъбрек притежава около 1 милион нефрона. В нефрона има гломерул – микроскопичен кръвоносен съд (капиляр), който се преплита с микроскопична тръба за събиране на урината, наречена тубула. Докато тялото Ви освобождава отпадъчни материали и вода, които влизат във Вашата отделителна система, протича сложен обмен на химични вещества. Без дейността на бъбреците отпадъчните продукти и токсините ще достигнат опасни нива в кръвта, които ще доведат до увреждания в тялото Ви. Следователно токсичните натрупвания или неправилният хранителен режим могат да предизвикат възпаление, инфекция, образуване на бъбречни камъни или общо увреждане на тези органи за филтрация на токсините.

Системата за пречистване е неразделна част от Вашето тяло

Потокът на кръвта достига до Вашите бъбреци, след което те я преработват, като отстраняват различни токсини и отпадъчни вещества, и връщат преработената, пречистена кръв обратно в тялото, а нежеланите вещества преминават в урината. След това урината изтича от бъбреците през уретерите в пикочния мехур. Урината остава в пикочния мехур до екскретирането от тялото през уретрата.

 Функциите на бъбреците включват:

Регулиране на състава на Вашата кръв;

Поддържане на постоянни концентрации на различни йони и други важни вещества;

Поддържане на постоянно ниво на водата в тялото Ви;

Отстраняване на отпадъчни вещества от тялото Ви (урея, лекарства, токсични вещества);

Поддържане на постоянна концентрация на киселини/основи във Вашата кръв;

Помощ при регулирането на Вашето кръвно налягане;

Стимулиране на производството на червени кръвни клетки;

Поддържане на нивата на калций във Вашето тяло.

Освен че отстраняват отпадъчните вещества, бъбреците освобождават жизненоважни хормони. Също така, бъбреците регулират баланса ни на рН и електролитите и регулират нивата на необходимите вещества като вода, натрий и калий в тялото. Правилният баланс на тези вещества играе важна роля за нормалното функциониране на тялото Ви.

Бъбреците изпълняват също и задачата да отстраняват отпадъчните соли, пикочната киселина и амоняка от тялото. Ето защо при първото сутрешно освобождаване на урина тя обикновено е по-тъмна и с по-силен мирис – тъй като по време на Вашия сън са били събрани по-големи нива на замърсителите. Освен множеството задачи, които се изпълняват от бъбреците, днес хората в западните общества като цяло приемат с храната по-високи нива на животински мазнини... белтъци... и захар в сравнение с предишните поколения. Това е причината, че съвременните хора имат бъбречни камъни 10 пъти по-често в сравнение със своите баби и дядовци.

Вашите бъбреци се нуждаят от поддръжка и почистване

Както и всички останали органи на тялото, бъбреците могат да бъдат засегнати от многобройни нарушения и заболявания. Бъбречното увреждане обикновено протича постепенно и без симптоми и увреждането на бъбречната функция може да бъде забелязано няколко години след развитието на бъбречна болест. Пациентът с бъбречна болест обикновено може да изгуби 75% от бъбречната функция, преди ефектите да станат акутно забележими.

Ако е нелекувана, бъбречната болест може да стане необратима и да се превърне в значима заплаха за здравето Ви. Хората с диабет, високо кръвно налягане или семейна анамнеза за бъбречна болест също трябва да предприемат активни мерки за предотвратяването на бъбречната болест и да поддържат органите си в оптимално състояние. За щастие, бъбречните проблеми имат добър отговор към комплементарната медицина и холистичния подход (включително диета). Detoxify е изцяло натурална билкова смес за подпомагане на бъбреците, която е създадена с цел да се улесни детоксикацията и естествената функция на бъбреците, чрез което впоследствие се намалява необходимостта от прием на лекарства по лекарско предписание или операция поради токсичен бъбрек.

Ролята на пречистващата детоксикация на черния дроб

 Повечето хора не осъзнават колко важен е за живота черният дроб, нашия най-голям вътрешен орган. Той е главният орган, който участва в детоксикирането на Вашето тяло, и често е пропускан при разработването на програми за прочистване. Когато черният дроб е претоварен, всички други органи имат нарушена функция. Черният дроб постоянно се бори с токсините от околната среда и други външни токсини, които влизат в тялото ни чрез дишането и храненето, но също и с токсини, които се произвеждат по време на нормалните метаболитни процеси в тялото (вътрешни токсини). Често срещаните симптоми като главоболие, объркано съзнание, мускулна болка, умора, нарушена координация, нервни проблеми, кожно дразнене и емоционална неустойчивост могат да са следствие от увеличеното въздействие на токсини. Когато се подобри чернодробната функция, ползата е за цялото тяло.

Всички вени на храносмилателния тракт се изпразват в черния дроб, за да се извърши филтриране на токсините и отпадъчните вещества. Кожата и белите дробове са първата защитна линия срещу токсините, след тях идва дебелото черво, а след него – черният дроб и бъбреците. Когато колонът е претоварен вследствие на неподходяща консумация на храни и натрупана токсичност, черният дроб трябва да работи извънредно, за да изчисти токсините и замърсителите от тялото. Ако черният дроб не може да изпълнява цялостно функцията си, тогава не само той ще бъде с увеличена токсичност, но и останалите органи ще бъдат засегнати по ефекта на доминото. Лекари са установили, че при редица заболявания ефективността на черния дроб е намалена и неговата функция е разстроена, преди да се прояви първият признак на заболяването.

Някои от функциите на черния дроб са:

Превръщането на храната в химични вещества, които са необходими за живота и растежа;

Производството и експортирането на важни вещества, които се използват от останалите части на тялото;

Преработката на лекарства, които се абсорбират от храносмилателния тракт, във форми, които са по-подходящи за използване от тялото;

Детоксикирането и екскретирането на вещества, които в противен случай ще са отровни.

По-долу са описани няколко начина, по които черният дроб допринася за Вашето здраве:

Чрез бързо производство на енергия, когато е необходимо;

Чрез производство на нови телесни белтъци;

Чрез регулиране на кръвното съсирване;

Чрез регенериране на собствената си увредена тъкан;

Чрез производството на над 13 000 жизненонеобходими химични вещества и хормони, включително холестерол, тестостерон и естроген. Черният дроб упражнява контрол върху над 50 000 ензима, които играят важна роля за поддръжката на нормалното състояние на тялото;

Чрез регулиране на нивата на захарта в кръвта и предотвратяване на техните резки увеличения или спадове;

Чрез съхраняване на жизненонеобходимите витамини и минерали като витамините A, D, K и B12.

Чрез детоксикирането на всички вътрешни и външни замърсители от околната среда. По-просто казано, Вие можете да умрете скоро, при условие че Вашият черен дроб не отстранява непрекъснато отпадъчните вещества от метаболизма и токсините от Вашата кръв.

 Една от основните задачи на черния дроб е да складира енергия под формата на гликоген, който се произвежда от типа захар, наречен глюкоза.

Черният дроб отстранява глюкозата от кръвта, когато нивата на глюкозата в кръвта са твърде високи. Чрез процес, наречен гликогенеза, черният дроб комбинира глюкозните молекули в дълги вериги, чрез което се създава гликоген – въглехидрат, който доставя енергия в съхранена форма. Когато нивото на глюкозата в кръвта спада под нивото, което е необходимо за удовлетворяването на нуждите на тялото, черният дроб коригира тази реакция, като трансформира гликогена в глюкоза.

Друга съществена функция на черния дроб е производството на жлъчка – жълтокафява течност, съдържаща соли, които са необходими за усвояването на липидите, или мазнините. Тези соли се произвеждат в лобулите. Жлъчката се освобождава от черния дроб през мрежа от канали и се транспортира до жлъчния мехур, който я концентрира и я насочва към тънките черва.

Черният дроб съхранява също и витамини. С помощта на кръвта с високо съдържание на хранителни вещества в чернодробната портална вена черният дроб събира и запазва резервни количества от витамините A, D, E и K. Тук се складират също и витамините В, включително и две- до четиригодишните запаси от витамин В12.

Черният дроб функционира също и като химическо преработвателно предприятие, което поддържа здравето на тялото. В черния дроб се произвеждат няколко важни белтъка, които се съдържат в кръвта. Един от тези белтъци е албуминът, който подпомага запазването на калций и други важни вещества в кръвния поток. Също така, албуминът способства за регулирането на движението на водата от кръвния поток в телесните тъкани. Черният дроб произвежда също и глобин – един от двата компонента, образуващи хемоглобина, който е кислородопренасящо вещество в червените кръвни клетки. В черния дроб се произвеждат някои глобулини, или група белтъци, която се състои от антитела. Това са белтъци, образуващи системата на комплемента, която е част от имунната система. При съчетаването си с антителата имунната система противодейства на проникващите в тялото микроорганизми.

В черния дроб се произвеждат редица други химични вещества: фибриноген и протромбин, които ускоряват заздравяването на рани, като стимулират съсирването на кръвта; холестерол, който е основен елемент на клетъчните мембрани и транспортира мазнините по кръвния поток до телесните тъкани.

Освен че произвежда химични вещества, черният дроб подпомага пречистването на кръвния поток от токсични вещества като лекарства и алкохол. Този процес протича чрез абсорбирането на вредните вещества, при което те се подлагат на химична промяна, след което се екскретират в жлъчката.

Изпитвате ли здравни проблеми, влошени интелектуални способности или общо намаление на жизнената активност?

На практика е невъзможно да сте в отлично здраве, ако Вашият черен дроб или бъбреци са с нарушена функция или са стресирани. Увеличените нива на токсините, замърсителите, химичните вещества и отровите в тялото без съмнение ще доведат до претоварване на Вашите пречистващи органи при изпълнението на техните задачи. Прекомерната токсичност в тялото ще достигне до всички системи, включително имунната система, и ще ограничи техните нормални функции и работоспособност. Не е изненадващо, че обикновеният човек на средна възраст изпитва хронична умора, загуба на енергия и жизненост, има нездрав вид и влошена умствена активност спрямо младежките си години. Остаряването само по себе си не е единствената причина за нашите здравни проблеми.

Страдате ли често от главоболие?

Потиснатата функция на черния дроб дава възможност на токсините да изтекат обратно във Вашия кръвен поток, което обикновено води до главоболие. За съжаление, много фармацевтични средства могат допълнително да стресират Вашия черен дроб. Изчистването на филтрите на Вашия черен дроб може бързо да прекрати различни типове главоболие.

Нарушената чернодробна функция може да доведе до заболявания на кръвта, ако се предизвика разстройство в отделянето на хормона на надбъбречните жлези, известен като алдостерон. Прекомерните нива на алдостерон водят до задържането на натрий и ниски нива на калий в тялото. Този нарушен електролитен баланс може да доведе до заболяване на кръвта. Освен това Вашият черен дроб контролира нивата на мазнините в кръвта. Поради повишените нива на мазнините в кръвта Вашата кръв ще бъде лепкава и ще се придвижва по-трудно през вените Ви.

Много често срещани здравни проблеми могат да са пряко следствие от токсичния черен дроб.

Когато претовареният черен дроб е бомбардиран от изкуствени химични вещества от храната, замърсители от околната среда и токсини, тогава тези токсини и химични вещества лесно се натрупват в черния дроб и избягват неговите защитни филтри към Вашия кръвен поток. След това тези химични вещества се абсорбират и възприемат от клетките на Вашите мускули, органи, стави и тъкани. В такъв случай Вашата имунна система вече не е способна да разпознава тези "химикализирани" клетки като естествена част от Вашето тяло и ги определя като чужди нашественици, които трябва да бъдат унищожени. По този начин Вашето тяло произвежда антитела, които атакуват собствените му клетки. Задължително трябва да облекчите дейността на Вашата претоварена имунна система, като изчистите Вашия черен дроб!

Друг страничен продукт от токсичния черен дроб е наличието на неустойчиви нива на кръвната захар в тялото.

Когато Вашите нива на кръвна захар са небалансирани, обикновено ще изпитате симптоми като умора, леко главоболие и неконтролируемо желание за консумация на захар. Не е изненадващо, че много хора с ниски нива на кръвната захар имат увеличена вероятност за проблеми с теглото и гъбични инфекции. Обикновено когато нивата на кръвната захар в тялото спаднат, нормално функциониращият черен дроб бързо освобождава съхранената захар, наричана гликоген, в кръвния поток. От друга страна, когато Вашият черен дроб е токсичен или със забавена функция, нивата на кръвната захар не се балансират ефективно и това може да доведе до предразположеност към сериозни проблеми, свързани с кръвната захар.

Проблеми със жлъчния мехур и жлъчните камъни също могат да са следствие от нарушената чернодробна функция.

Когато се храните с мазни храни, Вашият черен дроб емулгира, или разгражда, мазнините с помощта на жлъчката, съхранена в жлъчния мехур. Този процес повишава съдържанието на холестерола във Вашата жлъчка. Черният дроб със забавена дейност няма да е в състояние да произведе достатъчно жлъчни соли, които възпрепятстват втвърдяването на холестерола. Какви ще бъдат последствията? Холестеролът кристализира и образува малки камъни. След това тези камъни, наричани жлъчни камъни, се отлагат във Вашия жлъчен мехур и могат да са болезнени и да доведат до сериозни увреждания на жлъчния мехур.

Накратко – когато Вашият черен дроб не може да пречисти ефективно Вашата кръв, всички токсини, които поглъщате и които се абсорбират, след това се връщат безконтролно във Вашите телесни системи, където оказват отрицателен ефект върху всяка клетка от тялото Ви!


Въпрос: Има ли безопасен и прост, но същевременно ефективен начин за изчистване на черния дроб и бъбреците и за подобрено елиминиране на смъртоносните токсини от тялото?

Отговор: Да. Ние установихме, че програмата за естествена детоксикация на черния дроб и бъбреците с Detoxify е един от най-ефективните начини за вътрешно пречистване, които са известни досега; като тази програма подпомага отстраняването на натрупани токсини, жлъчни камъни и води в бързи срокове до отлично здраве и жизнена активност! Без изключение ще забележите и ще почувствате разликата в общото Ви здравно състояние в резултат на Detoxify, изцяло естественото средство за детоксикация на черния дроб/бъбреците.

Освен многобройните токсини и замърсители, които ще бъдат отстранени, много хора съобщават също и за стотици освободени камъни по време на изпълнението на програмата. Спрете да живеете с влошено здраве и увеличете възможността за подобрение на Вашето физическо здраве, като отстраните препятствията и затрудненията за придобиването на оптимално здраве, чрез употребата на Detoxify – формулирано от първокласен специалист по хербология естествено средство!

 

СЪСТАВКИТЕ НА DETOXIFY

Древна средиземноморска формула

Тайната за ефективността на продукта Detoxify се крие не само в абсолютната чистота и ефективността на използваните билки, но също и в точността на формулата от първокласен специалист по хербология, с която се прилагат съотношенията в сместа. Detoxify е свидетелство за събраното буквално в продължение на хиляди години знание на древната мъдрост на хербологията. Рецептата за сместа от естествени съставки е дотолкова внимателно формулирана и усъвършенствана, че днес на пазара няма друг подобен продукт!

Не съдържа абсолютно НИКАКВИ пълнители, химични вещества или синтетични съставки!


 

Орегонско грозде (корен) [Диворастящо]

Коренът на орегонското грозде е извънредно ефективен като активатор на детоксикацията, прилага се за облекчаване на инфекции и за стимулиране на потока на жлъчката, както и за подобрено отделяне на натрупани токсини и замърсители както от черния дроб, така и от пикочната система.


 Млечен бодил (семе) [Сертифициран органичен] (Силимарин 80%)

Млечният бодил има доказана ефективност при чернодробни проблеми още от времето на Древния Рим. Млечният бодил, съдържащ силимарин, поддържа нормалното състояние на специализираните чернодробни клетки, които отстраняват бактерии и токсини. Млечният бодил е средство против дълготрайно отравяне, като отделя токсините, които се опитват да се свържат към черния дроб, и неутрализира токсините, които вече са проникнали в клетките. "Екстрактът от семе на млечен бодил предпазва чернодробните клетки, докато те неутрализират токсините, свързани с тях, и ги освобождават в колона, за да бъдат елиминирани от тялото." [Д-р L. Berry: Internal Cleansing]


 Жълт лапад (корен) [Сертифициран органичен]

Жълтият лапад се използва традиционно като билка със специфично действие върху храносмилателния тракт, черния дроб и кожата. Той е една от най-ефективните билки, които повлияват функцията на черния дроб и натрупванията на токсини в тялото. Билката стимулира също и жлъчката и храносмилателните ензими.


 Репей (корен) [Сертифициран органичен]

Репеят е корен, който расте в Европа и Азия. Коренът от репей често се използва за пречистването на кръвта чрез отстраняване на токсини, които се натрупват в кръвта. Също така, репеят подсилва дейността на много от органите, които пречистват тялото и елиминират токсините или отпадъчните вещества (например бъбреците, черния дроб и колона). Известният здравен експерт Varro E. Tyler, Ph.D., препоръчва репея в книгата си The Honest Herbal ("Наръчник по лекарствени растения") като пречистващо средство за кръвта въз основа на неговата значителна способност да неутрализира повечето отрови, проникващи в черния дроб.


  Глухарче (корен) [Сертифициран органичен]

Глухарчето като билка има доказано пречистващо и детоксикиращо действие. Коренът и листата на глухарчето се използват в традиционната медицина при лечението на чернодробни проблеми. Американските индианци са използвали декокт от глухарче за лечението на бъбречна болест, отоци, кожни проблеми, стомашни киселини и стомашно разстройство. Специалистите по китайска медицина традиционно използват глухарчето при лечението на разстройства на храносмилателния тракт. Тази известна от древността билка филтрира токсините от Вашия черен дроб и бъбреци и подпомага здравословния баланс на електролитите, като поддържа подходящите нива на чернодробните и панкреасните ензими.


 Корен на ресничесто дърво (кора) [Диворастящо]

Кората на ресничестото дърво е била използвана при лечението на заболявания на черния дроб и жлъчния мехур в американската медицина през ХІХ век. Билката стимулира също и освобождаването на жлъчка и увеличава стомашната секреция, като подпомага освобождаването на токсини замърсители от тялото. Кората на корена има също и подсилващ ефект за функцията на панкреаса и далака. Освен детоксикиращите си способности, кората на корена на ресничестото дърво е отлично средство за облекчаване на хронично заболяване, особено при увреждания на черния дроб и бъбреците.


Информация за добавката


Размер на дозата     1 капсула 

Брой дози в опаковката:     60   

.....   

.Количество за една доза (еквивалентно на тегло на билката):   

 

1000 mg   

.   

Патентована смес*   

................. Корен на орегонско грозде (Добит от диворастящо растение по етичен метод),   

Корен на жълт лапад (Добит от диворастящо растение по етичен метод),   

Семе на млечен бодил [Силимарин 80 mg],   

Корен на репей (Сертифициран органичен),   

Корен на глухарче (Сертифициран органичен)   

Цеанотус червен корен (Добит от диворастящо растение по етичен метод),   

Кора от корен на ресничесто дърво (Добит от диворастящо растение по етичен метод),  

  

*Дневните стойности не са установени. .......................................................  

  

...   

 

  

Други съставки:   

................. Соев лецитин без ГМО,   

Модифицирана растителна целулоза   

Кокосово масло  

 

.

 


Допълнителна информация:


Да не се приема от бременни жени и кърмачки

 
Удостоверение и гаранция за Detoxify:

Специалистът, който е изготвил формулата, е първокласен специалист по хербология и клиничен херболог с повече от 34 години опит в алтернативните терапии, формулирането и създаването на формули, изпитването на билки, витамини и минерали, създал е сместа Detoxify като ефективен начин за елиминиране на токсините от черния дроб, бъбреците и тялото. От 1982 г. досега той е лекувал хиляди пациенти чрез натурални компоненти и билки, които са включени във формулацията на Detoxify.

Всъщност всички натурални компоненти и билки във формулата на Detoxify се използват от векове. Те реално са се доказали като извънредно полезни при отстраняването на токсини и замърсители от човешкото тяло по времето на древната китайска, египетската и древногръцката империя, турската империя, както и в историята на средиземноморските култури. Въпреки това за обобщението на древните знания е необходима мъдростта на първокласен специалист по хербология, който е в състояние да определи точната смес за рецептата на единична формулация – която има за цел постигането на максималните резултати при детоксикирането,  изчистване на черния дроб/бъбреците, Detoxify въплъщава в себе си постиженията на билковата медицина от древността.

Ние гарантираме стопроцентово ефективността на Detoxify и удостоверяваме, че формулацията помага при естественото изчистване на токсините от тялото. Всички съставки, които са използвани в продукта Detoxify, са с възможно най-високо качество и степен, гарантирано 100% сертифицирани органични и добити от диворастящи растения съставки.

Литература и допълнителна информация:

- Centers for Disease Control & Prevention

- Howard Hughes Medical Institute 

- Kathi Keville & Peter Korn "Herbs for Health and Healing"

- Michael T. Murray "The Healing Power of Herbs"

- Alma R. Hutchens "Indian Herbology of North America"

- John R. Wahnish "Traditional Chinese Herbology "

- John K. Chen & Tina T. Chen "Chinese Medical Herbology & Pharmacology "

- Alma R. Hutchens "Indian Herbology of North America"

- Leslie Tierra "Herbs of Life: Health & Healing Using Western & Chinese Techniques"

- James Balch & Mark Stengler "Prescription For Natural Cures"

- Linda Berry "Internal Cleansing"

- Linda R. Page "Detoxification - All You Need To Know"

- Loree Taylor Jordan "Detox for Life"

- Gary Null "How To Cleanse the Toxins from Your Body"

- Sandi Ford "Spring cleaning isn't just for your home"

- Christopher Hobbs "Natural Therapy for your Liver"

- Howard J. Worman "The Liver Disorders Sourcebook"

- Andreas Moritz "The Amazing Liver Cleanse: A Powerful Tool to Improve Your Health"

- Sarah Brewer "Total Detox Plan"

- Andreas Moritz "The Liver and Gallbladder Miracle Cleanse "


Кой има нужда от пречистване на черния дроб и бъбреците?

...Всеки, които иска да има високо качество на здравето си!


Как да приемате продукта:

Повечето хора трябва да приемат 1-3 растителни капсули дневно в продължение на 30 до 90 дни, за да се извърши оптимална детоксикация на черния дроб и бъбреците. Като цяло е необходимо да коригирате дозата, така че да компенсирате общото здраве, интензивността на процеса на пречистване и желания ритъм.

При повечето хора средната първоначална употреба продължава от два до три месеца. Ако повтаряте програмата всяка година, тогава след първоначалния период вероятно ще бъде достатъчен един месец.

Detoxify може да се приема по всяко време през деня преди или след хранене, с една пълна чаша вода.


Ние не препоръчваме да приемате Detoxify по същото време, когато приемате очистващо средство за колона. По-добре е да приемате Detoxify минимум два часа преди или след продукта за пречистване на колона.

Докато провеждате пречистване с Detoxify, трябва да изпивате минимум 8 чаши вода дневно.

Макар че действието на Detoxify не изисква специална диета, винаги е добре да се храните със здравословни храни. По време на пречистването се опитайте да избегнете напълно или да намалите до минимум рафинирани храни, захар, сол, наситени мазнини, кафе, алкохол, никотин, хранителни добавки, оцветители и консерванти.

Както при всички продукти за прочистване и детоксикация, бременни жени и кърмачки не трябва да приемат Detoxify, без да са получили одобрение от медицински професионалист или лекар. Винаги се консултирайте с медицински професионалист, преди да прилагате при деца.


90-дневна програма за цялостно пречистване

Пречистване на черния дроб/бъбреците/ жлъчния мехур

Препоръчано от първокласен специалист пречистване: 

Напълно натурален метод за поддръжка на черния дроб, бъбреците и жлъчния мехур!

ЕДИНСТВЕНОТО достъпно на пазара, съдържащо 100% естествени съставки - от сертифицирано органични и диворастящи растения – билково очистващо средство/ ревитализатор за комплексно прицелно пречистване!

90-дневна комплексна програма за основно пречистване на "пречистващите" органи на Вашето тяло. Създадена за реална оптимална жизнеспособност и здраве.

 Произведено в САЩ

 

 


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
.