Телефон за поръчки: 0893 36 38 58

"Purify" за домашни любимци


Натурално прочистване и профилактика за Вашия домашен любимец


Доказано е, че масовите лекарства за обезпаразитяване нанасят големи вреди на домашните животни. Ветеринарите вече препоръчват профилактичното обезпаразитяване да бъде правено на 45 дни, а не на 90. Този скъсен период на постоянен прием на лекарства затормозява още повече организма на животните и този продукт се явява като изключителна алтернатива за здравословно и ефективно прочистване.

Как да дадете Purify на домашния Ви любимец?
Purify е предназначен за стимулирането на самостоятелното освобождаване на организма от паразитни организми. Фитотерапевти съобщават, че продуктът е ефективен също и при различни животни. В следващата таблица се посочва препоръчителната доза за употребата на Purify при Вашия домашен любимец:

Кучета:    Задръжте отворена устата на кучето и приложете подходящата доза тинктура върху задната стена на гърлото му. Алтернативен прием: смесете Purify във влажна кучешка храна.
Поддържайте ежедневния режим за период от 30 за профилактично изчистване и до 90 дни при установено наличие на паразити.

Възрастни кучета с малък размер (до 6 кг):    Давайте    15 капки дневно.
Възрастни кучета със среден размер (6-15 кг):    Давайте    30 капки дневно.
Възрастни кучета с голям размер (16-26 кг):    Давайте    45  капки дневно.
Възрастни кучета с много голям размер (над 26 кг):    Давайте 60 капки дневно.

Котки:    Задръжте отворена устата на котката и приложете подходящата доза тинктура върху задната стена на гърлото му. Алтернативен прием: смесете Purify във влажна котешка храна.

Поддържайте ежедневния режим за период от 30 дни за профилактика и до 90 дни при установено заразяване.

Малки котки: Давайте 5-10 капки дневно.

Възрастни котки: Давайте 10-15 капки дневно.

Забележка: Повечето животни няма да харесат вкуса на Purify, затова можете да смесите течната формула в тяхната влажна храна.

Ако давате Purify на животното под формата на капсула, покрийте капсулата с някакъв вид омазняващо вещество (например масло), след това я поставете върху задната стена на гърлото на животното, като едновременно държите главата повдигната нагоре. Затворете устата и потупайте долната част на шията, докато животното преглънте. Уверете се, че давате на животното големи количества вода, която подпомага процеса на прочистването.


Информацията, съдържаща се в този документ, не трябва да се използва като заместител на грижите или инструкциите от ветеринарен лекар.

Повече за програмата "Purify" можете да прочетете тук.

Продуктът можете да закупите тук...