Телефон за поръчки: 0893 36 38 58

За програмата " Purify"

100% натурален – БЕЗ пелин или други потенциално опасни съставки!
Установено е, че при някои хора пелинът предизвиква многобройни странични ефекти, включително неврологични симптоми, характеризиращи се с изтръпване на краката е ръцете, загуба на интелекта, делириум и в някои тежки случаи парализа. Тези странични ефекти се потвърждават в материали от уебсайта WebMD и многобройни авторитетни клинични проучвания.
Пелинът и всички негови форми (етерично масло, течна тинктура, изсушена и сурова билка) са включени в базата данни за отровните растения на Агенцията за храните и лекарствата на САЩ (FDA Poisonous Plant Database), затова неговото използване като съставка в различни небалансирани формули на продукти за прочистване от паразити може да се определи като проява на небрежност.
Туйонът е активен агент, който се съдържа в растението пелин и се съдържа всички форми на употреба на билката. Ето защо пелинът във ВСЯКА своя форма (сурова или сушена билка, течност или извлечени масла) съдържа туйон като компонент и следователно трябва да бъде избягван с оглед на здравето и безопасността при антипаразитните продукти. Според много фирми производители пелинът трябва не просто да бъде обозначен с предупрежденията на Агенцията за храните и лекарствата за предпазни мерки по отношение на здравето и безопасността, но и да се включи в списъците за забранени билкови съставки.
За съжаление, тъй като пелинът се разпространява само със скромен предупредителен надпис (но не е изрично забранен за разпространение в САЩ), сертификатите за Добра производствена практика (GMP) и Добрите производствени практики на Nestle (NGMP) не защитават напълно потребителите от неговото включване в хранителни добавки. Ето защо е важно да сте информирани, за да можете да направите здравословен избор. Винаги четете съставките, преди да изберете и да използвате билков продукт за прочистване. Purify е безопасен, здравословен и силно ефективен избор!

Описание на съставките на Purify
Тайната за ефективността на продукта Purify се крие не само в абсолютната чистота и ефективността на използваните билки, но също и в точността на формулата от първокласен билколог, с която се прилагат съотношенията в сместа. Purify е свидетелство за събраното буквално през хилядолетията знание на древната мъдрост на хербологията. Смесената рецепта е дотолкова внимателно формулирана и усъвършенствана, че днес на пазара няма друг подобен продукт!
Зелена кора от черен орех (сертифицирана органична)
Древните лекари са използвали кората от черен орех за стимулиране на здравето на червата и полезната микробна активност. В азиатските култури ядката и зелената кора се използват като средство за прочистването на стомашно-чревния тракт. Смята се, че черният орех окислява кръвта, което води до състояние, неподходящо за инвазивните организми. Зелената черупка съдържа органичен йод, който има доказани способности за формирането на чревна среда, която е неблагоприятна за нежеланите организми. Черният орех се използва за регулирането на захарта до здравословни нива, за засилването на разграждането на мастните вещества и за детоксикирането на дебелото черво. Черният орех е полезен също и за поддържането на вътрешни условия, които са неблагоприятни за развитието на гъбички.
Карамфил – цвят (сертифициран органичен)
Използва се от векове като средство, подпомагащо функцията на тялото. Има данни, че карамфилът има природни способности за детоксикиране и че формира благоприятна среда за здравословен чревен баланс. Тази билка съдържа един от най-мощните гермицидни агенти в царството на билките.
Тиква – семе (сертифицирана органична)
От векове е известно, че семената на тиквата имат високоефективни способности за противодействие срещу организми. Индианците са дъвчели тиквено семе, за да се избавят от глисти.
Тинтява – корен (сертифицирана органична)
Корените и подпочвеният ствол на тинтявата (лат. име Gentiana lutea) се използват за стимулирането на циркулацията, подсилването на циркулаторната система, мускулите на храносмилателните органи и вътрешното очистване.
Исоп – листо (сертифициран органичен)
Този полувечнозелен храст съдържа етерично масло с хормонално действие, което подпомага засилването на съпротивителните сили срещу инфекциозни нашественици, наред със способността си да противодейства срещу организми. Освен че има редица полезни за здравето характеристики, тази билка е доказано ефективна за изчистването на натрупана слуз в червата.
Кимион – семе (сертифициран органичен)
Тази билка традиционно се използва от векове в Близкия изток и Азия като билково лечебно средство. Кимионът има много и различни медикаментозни способности, включително антипаразитен ефект. Използва се често като антибактериално, антигъбично и противоглистно средство (противодейства на заразяването с организми) и има имуностимулиращ ефект за производството на човешки Т-клетки, чрез което се подпомага балансът и стабилността на имунната система.
Червена калина – кора (от диворастящи видове)
Този широколистен храст се смята за едно от най-добрите природни лечебни средства за регулирането на разстройствата на женския организъм и освен това има ангигъбични и антимикробни способности. Билката е ефективна също и като седативно и антиспазматично средство, намалява мускулните крампи и чревните спазми.
Мента – листо (сертифицирана органична)
Листата на ментата се използват от хиляди години както в източните, така и в западните култури с цел да се стимулират храносмилателните функции на стомашно-чревния тракт и жлъчните канали. Освен това листата на ментата имат изразен ефект върху съпротивителните сили на тялото срещу заразявания с инвазивни организми.
Китайски ревен – корен (сертифициран органичен)
Коренът на китайския ревен е едно от най-старите и доказани китайски билкови лечебни средства. Обикновено се прилага за облекчаването на чревни проблеми и за подпомагане на изхождането на сгъстена фекална материя, която се натрупва в червата, където лесно се развиват инвазивни организми.
Мащерка – листо (сертифицирана органична)
Мащерката е традиционно мощно анстисептично и тонизиращо средство с лечебни способности, което се използва от много култури за облекчаване на кръвни, бронхиални и чревни проблеми. Тя действа антисептично и според някои автори подпомага освобождаването от гъбични инфекции, увреждащи кожата организми и абдоминални глисти.
Риган – листо (сертифициран органичен)
Здравословните ефекти на ригана са известни още от Античността и е доказано, че той има широкоспектърни антимикробни функции. Други традиционно използвани лечебни свойства на ригана включват антиейджинг, антибактериални, антигъбични, антиоксидантни, антисептични ефекти, подпомагане на клетъчната регенерация, прочистване, детоксикация и облекчаване на храносмилателни разстройства.
Копър – семе (сертифициран органичен)
Тази билка действа чрез потискане на апетита, има диуретичен ефект, стимулира стабилизирането на нервната система и освобождаването от отпадъчните вещества от организма. Копърът се използва традиционно за подобряването на храносмилането и лактацията, както и за лечение на абдоминални крампи, разстройства на женския организъм, газове, чревни проблеми, нервни разстройства, острици и паразитни микроби.

Какво прави от Purify най-доброто прочистване от паразити?
Най-просто казано... това са резултатите! Нашата мисия е да претърсим целия свят, за да намерим "най-добрия от най-добрите" 100% натурален билков продукт. Формулата на Purify се е доказала като най-ефективното прочистващо паразити средство, което открихме. Това средство притежава не само баланс и прецизност на билковите смеси, но и всички негови съставки са органични по състав и чистота, което прави Purify действително единствен по рода си по отношение на ефективността! Без пълнители и добавки – в Purify се използват само най-чистите, висококачествени натурални съставки!
Хербологията е древна наука, която е доказала предимствата си през вековете. Тази вековна мъдрост се използва едва отскоро в американската култура. За съжаление, при много от съвременните билки и добавки липсва един ключов фактор, който е определящ за ефективността: баланса! В действителност небалансираните билкови комбинации дори могат да са вредни за Вашето тяло. Само първокласният фитотерапевт използва мъдростта и знанията за билките с вниманието и опита си, за да формулира точните билкови формули, които доказано водят до оптимални резултати. Рецептите са ефективни не само поради чистотата и комбинацията на билките, но също и поради съотношението на билковите компоненти. Съотношението на билките се определя също и като "науката на древната хербология".

100% натурален със сертифицирано органични и добити от диворастящи видове съставки:
•    БЕЗ изкуствени съставки
•    БЕЗ пълнители или взаимноизключващи се съставки
•    БЕЗ потенциално опасни токсични билкови съставки (напр. пелин)
•    Перфектно балансиран и смесен за постигането на върховни резултати.
•    Формулиран и смесен въз основа на мъдростта на първокласен билколог.
Всъщност всички натурални компоненти и билки във формулата на Purify се използват от векове. Те са били използвани исторически в Древен Китай, Египетската империя, Древна Гърция, Римската империя, Османската империя и средиземноморските култури. Въпреки това само чрез мъдростта на първокласния фитотерапевт е възможно оползотворяването на древната мъдрост, чрез която се постига прецизно смесване в една рецепта за формула. Purify е реалното въплъщение на знанията за билките през вековете.

Какво е паразитът?
За съжаление, повечето продукти за прочистване от паразити не само могат да имат вредни странични ефекти, но и са с ограничена ефективност, при което действат само срещу един паразитен организъм в ограничени области на тялото. Също така много продукти за прочистване на дебелото черво неправилно се рекламират като прочистване от паразити. Като се има предвид широкият диапазон на човешките паразити и тяхната преживяемост чрез мигриране по тялото, цялостната ефективна елиминация е възможна само чрез широкоспектърна формула, която подпомага отстраняването на разнообразни човешки паразити в рамките на цялото тяло.
Всичко което пиете, ядете или държите с ръцете си, може да е средство за нахлуване на нежелани гости, които могат да се заселят в тялото Ви. Повечето хора дори не желаят да обмислят възможността това да е вярно, но това е реалният свят, в който живеем. Вредните организми поразяват милиони хора по света от всички раси и демографски региони. Изчислено е, че само в САЩ над 150 милиона човека могат да имат нашественици от този вид, които се крият в техните тела, без дори хората да го подозират!
Според консервативни изчисления 85% от популацията могат да имат някаква форма на паразит, скрит в тялото! Нашествениците живеят и се хранят от гостоприемника си, като го лишават от витамини, хранителни вещества и аминокиселини, променят естествените нива на рН, намаляват нивата на енергия и създават киселинна среда в тялото. Purify подпомага организма в изграждането на негостоприемна среда за нашествениците вредители.
Влошеното здраве може да е пряк резултат от заразяването на тялото ни с паразити. Тези нашественици живеят посредством нашата жизнена сила и храната, която поглъщаме. Освен че предизвикват загуба на хранителна поддръжка и клетъчно увреждане тези създания произвеждат токсични вещества, които разрушават нашата имунна система и влошават здравето на гостоприемника си. Заболяването, болестта и много здравни проблеми могат да са пряко следствие от продължителното въздействие и заразяване. Въпреки всичко това, вредните организми могат да бъдат безопасно елиминирани от човешкото тяло.
Какво точно е паразитът? Паразитният организъм е форма на живот, която съществува чрез гостоприемника, като в ролята на гостоприемника може да сте и Вие. Паразитите водят паралелен живот в нашите тела – хранят се от нашата собствена енергия, нашите собствени клетки, храната, която ядем, и дори се хранят от лечебните хранителни добавки, които приемаме. В наскоро проведени медицински проучвания се изчислява, че 85% от северноамериканската възрастна популация имат най-малко една форма на организъм нашественик, който живее в тялото им. Според някои изчисления тази стойност може да е дори над 95%.
При научаването на информацията за тази ситуация хората веднага си задават въпроса: Как може паразитите да живеят в моето тяло и аз дори да не знам, че те са там? Отговорът е прост. Целта на паразитния организъм е да остане в неизвестност. Умният нашественик живее, без да бъде открит, защото ако бъде открит, ще бъдат взети мерки за неговото унищожение, разбира се. Ако смятате, че това са глупави организми, помислете отново. Те са високоинтелигентни нашественици. Те не са интелигентни по същия начин като човека, но проявяват интелигентност в способността си да оцеляват и да се възпроизвеждат, което, разбира се, е целта на всяка форма на живот на планетата.
Вредните организми живеят навсякъде и обикновено се прехвърлят върху хората по различни начини, например ухапвания от насекоми, ходене с боси крака, боравене с предмети, контакти с други хора, контакти с животни, плодове и зеленчуци, хранене с недобре обработено месо и риба и много други начини. Държавните инспектори не преглеждат повечето животни, които преминават през кланицата, а се задоволяват с вземане на отделни проби. Опасни ли са салатите, дори суровите плодове и зеленчуци? Приемът на сурови храни винаги увеличава риска от нашественици. Според Центъра за контрол на болестите на САЩ (CDC) има увеличение на заболяванията, свързани с плодове и зеленчуци. Една от причините за това може да е увеличеното търсене на свежи плодове. В наши дни в САЩ се внасят 30 милиона тона храна годишно. Една част от тази продукция се внася от развиващи се страни, в които санитарните власти използват не толкова напреднали технологии или в които е разпространено използването на човешки фекалии като фертилизатор (почвен подобрител). Получените в резултат на това продукти се транспортират, при което е възможно да влезнат в контакт с болестотворни микроби. Също така се увеличава и шансът от заразяване от инфектирани работници в хранителната промишленост. Работниците в хранителната промишленост (общественото хранене) често се свързват със случаи на разпространение на паразити. Някои хора, които боравят с храни, както и в общата популация, не измиват ръцете си, след като използват тоалетна. Тъй като повечето вредни организми се пренасят чрез фекално-орален контакт, липсата на лична хигиена може да е един от най-честите фактори за разпространението на нашественици. Ако се замислите за всички неща, които Вие докосвате след други хора – парите, картите за пазаруване, дръжките на вратите, солниците и всичко друго – възможностите за заразяване са неизброими.
Въпреки някои опити за контролиране на паразитите по различни причини тяхното влияние в глобален аспект не намалява значително. Защо паразитните инфекции са една от най-пренебрегваните ситуации в световен мащаб? Поддържа се илюзията, че просто няма как това да е истина... защото реално никой не говори за това. Вие не виждате съобщения за този проблем по вестниците и телевизиите. Не виждате хора, които молят за големи дарения за изследвания на ефектите от организмите нашественици. Когато един проблем е рядко обсъждан, колко човека ще го сметнат за сериозен?
Финансирането е оскъдно при всички изследвания в тази област, въпреки че вредните организми се определят от някои здравни професионалисти като единствения кардинално недиагностициран здравен проблем в историята на човешката раса. Възможно е да имаме огромен проблем с паразитите точно в САЩ, въпреки че въпросът не се решава по подходящ начин. За тази цел са необходими информирани хора, които полагат грижи за здравето на собственото си тяло. След запознаване с фактите и чрез подходящия режим на прочистване е възможно минимизирането и упражняването на контрол върху ефектите от въздействието и периодичното повторно инфектиране в течение на живота, чрез което е възможно да се постигне ограничаването на заболяванията в живота ни.
Почти всеки човек има паразити. Това е просто житейски факт. Дори д-р Оз, известният гост на Опра Уинфри, казва, че 99% от хората имат проблем с паразити през живота си. Паразитите не са нещо, което други хора имат в развиващите се страни. Където и да отидем и каквото и да правим, ние сме потенциално уязвими към заразяване с паразити.
Паразитът е организъм, който живее чрез жизнената сила на друг организъм, например животно или човек. Паразитите се хранят с храната, която ние ядем, екскретират в нашата система и също така могат да се придвижват по нашето тяло. Макар че са известни 3000 вида паразити, като цяло те се разделят в две големи групи: протозои и хелминти. Протозоите са едноклетъчни паразити. Когато биват погълнати, те се развиват, репродуцират и могат да доведат до разстройство на тялото ни. Хелминтите са различни по размери: от нематодите, които са с размер под сантиметър, до тениите, които достигат до дължина 12 метра. Веднъж попаднали в тялото ни, тяхното присъствие може значително да ускори деградацията на общото здраве.
Ако сте като повечето хора, ще останете изненадани и едновременно ужасени, когато видите с очите си резултатите. Мисълта, че в нашето тяло живее друга форма на живот, звучи повече като научнофантастичен филм, но е реален факт, че при повечето хора многочислени паразитни създания смятат човешкото тяло (и тялото на нашите животински любимци) за свой дом.
Паразитите имат развита способност да се маскират. Много видове се приспособяват толкова добре към живота в човешкия гостоприемник, че не се проявяват видими симптоми. Когато за последен път сте имали визита при личния си лекар заради заболяване, някой пита ли Ви какво ядете или обичате ли пържолата недопечена? Лекарят пита ли Ви дали планирате скорошно пътуване в други държави? Някой поне спомена ли, че истинската причина за здравните Ви проблеми може да е свързана с паразити? Според Американската медицинска асоциация лекарите поставят правилни диагнози през 16% от общото време, което означава една вярна диагноза от общо шест. Средната медицинска лаборатория в най-добрия случай диагностицира правилно паразити през 20% от общото време. Някой учудва ли се защо лекарите могат да не свържат симптомите, особено неопределените симптоми, с паразити?
Колкото по-дълго паразитите са в човешкото тяло, толкова е по-вероятно те да предизвикат увреждане, в зависимост от прицелното място на инфекцията. Ако паразитът е в стомашно-чревния тракт, една от реакциите на тялото ще бъде да произвежда повече слуз, за да защити чревните клетки. За съжаление, това покритие възпрепятства храносмилането, водейки до намалена абсорбция на важните хранителни вещества, особено на мазнините и мастно разтворимите витамини като витамините А и Е. При развитието си паразитите приемат все повече храна и ние оставаме недохранени.
Възможен начин за установяването на присъствието на паразити в тялото е чрез способността да отчитаме сигналите на тялото и да ги тълкуваме. Може би не обръщате достатъчно внимание на Вашите симптоми или смятате, че проблемът произтича от нещо друго. Удивително е колко хора смятат, че хроничните проблеми и някои други "неясни" симптоми са просто нещо, с което сме принудени да живеем. Свързаните с паразити симптоми могат да се проявят навсякъде в тялото, тъй като паразитите се заселват почти навсякъде. Никой орган или тъкан не е имунизиран срещу възможно заразяване или срещу токсичните отпадъчни продукти на паразитите.
В предаването ABC World News Tonight беше съобщена информацията, че  повечето здравни проблеми се предизвикват от вредни организми. В много изследвания се установява тревожният факт, че този проблем е много по-разпространен, отколкото се предполага. Като реакция срещу тези данни информирани хора и медицински професионалисти се обръщат към билковите разтвори от традиционната медицина, за да противодействат на заплахата. Много хора избират Cleanse FX като част от нормалната си ежедневна диетична програма.
Известни са стотици видове паразити, макар че при днешните основни скринингови процедури обикновено има тестване само за няколко вида! Има две главни категории паразити: големи, които са основно хелминти, и малки паразити. Поради микроскопичния си размер те могат да проникнат в мускулите, костите или ставите. Някои от тях могат да се хранят с калциевата обвивка на костите или дори с протеиновото покритие на нервите Ви, което ще доведе до нарушени нервни импулси към главния мозък. Освен това паразитите екскретират токсини, създавайки токсични образувания и нарушавайки имунната система.
Важно е да се разбере, че докато живеем на тази планета, има постоянен риск от излагане на вредни организми. Прочистването от паразити ще Ви помогне да неутрализирате част от това въздействие. За най-добри резултати ние предлагаме употреба на Cleanse FX (средство за прочистване на дебелото черво) заедно с Purify. Когато се използват заедно, тези два продукта пречистват тялото, спомагат за оздравителното възстановяване на естествените функции и по наше мнение нямат аналози на пазара.
Заразяването с паразити може да доведе до влошено здраве на гостоприемника. Вие вероятно никога не сте виждали паразит. Тогава защо да се тревожите за тях? Тъй като имаме добър санитарен контрол, как можем да имаме паразити? Световната здравна организация категоризира паразитите сред шестте най-опасни разстройства, с които се инфектират хората. Честотата на тези инфекции е абсолютно ужасяваща. Може да смятате, че в САЩ няма такива замърсени условия, но ще сгрешите. Повечето хора смятат, че инфекциите с паразити се случват в далечни части на света, например в бедните селски области на държавите от Третия свят или в тропиците. Нищо не е по-далеч от истината. В резултат на тази погрешна представа много хора не приемат възможността за наличието на паразити в собствените им тела. Повечето хора знаят имената на паразитите като тении и острици, но са абсолютно неинформирани за разнообразието и количеството паразити, които се откриват в популацията като цяло. Потенциално опасните паразити и техните ефекти са с увеличена честота в САЩ. Паразитите трябва да бъдат важна част от всяка медицинска оценка в грижите за пациентите.

Как да се приема
Прочистване на цялото тяло от паразити: 30 дни
Комплексно прочистване на цялото тяло от паразити: 90 дни
Продължителността на програмата се определя от необходимото индивидуално ниво на прочистване, което зависи от типа на наличните паразити, техния брой и местата на заразяване в тялото.
Има буквално стотици паразитни видове, които могат да нарекат човешкото тяло свой дом. От всички тях има около 200 организми, които се класифицират като стандартни и могат ефективно да бъдат отстранени за максимален срок от един месец. Останалите паразитни нашественици, които се класифицират като упорити, изискват по-дълго приложение, за да се постигне ефективно унищожаване чрез безопасните методи на облекчаване с билки. При повечето хора, които имат паразити, обикновено в тялото на човека има повече от един вид паразит, като се наблюдава съчетание от стандартните и упоритите видове. Продуктът за комплексно прочистване от паразити трябва да е способен да отстрани от цялото тяло и ДВАТА ВИДА (стандартни и упорити паразити).
За съжаление, на пазара се разпространяват продукти, които използват заблуждаващ маркетинг и реклами, в които се обявяват преувеличени резултати и съкратена времева рамка за "тотално прочистване от паразити". Изследванията показват обратното. Въз основа на действието на съставките и историческите данни подобни твърдения са повече рекламно послание, отколкото истина. За адекватното противодействие чрез широкоспектърен подход при прочистването на паразитите и в съчетание със задачата да се обхване цялото тяло е необходимо използването на ефективна билкова смес, придружено от подходящата времева продължителност, за да се постигне максимална ефективност със защита през целия жизнен цикъл. Накратко, не вярвайте на неетичните маркетингови тактики... защото няма как да бъдат съкратени действително ефективните и натурални резултати.
Формулата за прочистване от паразити Purify се предлага в два различни формата!
Изберете между течна тинктура и растителни капсули с течност.
30-дневна програма за прочистване: Според много експерти Purify е уникален цялостен и ефективен широкоспектърен натурален продукт за прочистване. Синергистичната хармония между точната смес от чисти органични билкови съставки (без излишни билки), формулирана с цел постигане на максимална чистота и ефективност, прави Purify уникален и мощен ефективен натурален продукт за прочистване. Purify подпомага тялото Ви в противодействието срещу трите стадия на развитието на паразитите (яйца, ларви и зрели форми), като заедно с това стимулира тялото да създаде среда с естествено балансирано рН. В много случаи натуралното прочистване в тялото Ви може да се проведе в рамките на 15 до 30 дни.
90-дневна програма за прочистване:
В някои случаи прочистването от паразити изисква по-дълъг период от време от обикновеното. В зависимост от специфичния вид паразити, тежестта на заразяването и специфичните места в тялото може да е необходимо 90-дневно удължено прочистване. За хората, които никога преди това не са правили прочистване от паразити или не са сигурни във възможната степен на заразяването, това е отличен избор за провеждане на цялостно натурално прочистване.