Телефон за поръчки: 0893 36 38 58
  • Аква Пектин D-TOX - ЕДНОМЕСЕЧЕН ПАКЕТ

Аква Пектин D-TOX - ЕДНОМЕСЕЧЕН ПАКЕТ

  • D-TOX - ЕДНОМЕСЕЧЕН ПАКЕТ
  • Out Of Stock
  • 79.00лв.
  • 69.00лв.

Ябълката е най-известния и здравословен плод на Земята и освен страхотния си вкус има неизброими полезни свойства. Едно от тях е да детоксикира организма и да пречиства от отрови, но за съжаление на днешно време вредителите са прекалено много. Една или две ябълки не биха могли да се справят с тази задача. Запитвали ли сте се колко ябълки на ден можете да изядете? Какво ще кажете за 7 килограма? Точно така, Аква Пектин ДЕТОКС ФИЛТЪР съдържа фибрите на около 7-9 кг качествени ябълки, а ефектът им се усеща още след първите няколко дни на употреба. 

Аква Пектин ДЕТОКС ФИЛТЪР е направен от концентрирани ябълкови фибри, по-известни като ябълков пектин. Това е първият течен ябълков пектин, произведен чрез модерен, високо-технологичен процес в България, тестван и доказан многократно. Продукт с изключително приятен вкус на сочна, прясно разрязана зелена ябълка, с изразен благотворен ефект върху организма.

Хранителна добавка Аква Пектин Детокс Филтър е на цена от 2,75 лв на ден! Препоръчва се при нарушена функция на стомашно-чревния тракт, завишени нива на лош (LDL) холестерол и триглицериди, при прекомерна употреба на вредни храни и напитки, при тютюнопушене и хроничен стрес. Течната форма на продукта има мощен профилактичен и детоксикиращ ефект и осигурява максимално усвояване от организма. Използван е изцяло високо-естерифициран ябълков пектин, с приоритет към осигуряване на генерална детоксикация на човешкият организъм. Продуктът няма никакви странични ефекти и не изиксва приемането на допълнителни хранителни добавки при употребата. Пакетът с 24 бутлики осигурява продължителнта употреба, а това е гаранция за реални резултати. Страхотен вкус на зелена ябълка! 

Пакетът съдържа:

1 опаковка съдържа х 24 бутилки „Aqua Pectin D-Tox Filter“ 330 мл.

Едномесечен курс с продължителност 24 дни.

Доставка:

Този продукт е с БЕЗПЛАТНА доставка до всяка точка на България.

Цена:

66.00 лв за месечна опаковка от 24 бутилки по 330 мл(2,75 лв на ден).


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
.