Телефон за поръчки: 0893 36 38 58
  • Зелен чай със 100% екстракт от Ganoderma

Зелен чай със 100% екстракт от Ganoderma

  • Green Tea with Ganoderma
  • Наличност
  • 93.00лв.
  • 65.00лв.

Зелен чай със 100% екстракт от Ganoderma

Зеленият чай с Ганодерма подобрява имунната система, регулира функциите на всички органи, съдържа естествени антибиотици и  витамини, притежава температуропонижаващи свойства, премахва токсините, помага при лечение на демодекозата, диабет. Той притежава антивирусно, болкоуспокояващо, противовъзпалително и антитуморно свойство. 

- Притежава благоприятно влияние върху сърдечно-съдовата система. Ганодерма, нормализира нивото на холестерола в кръвта и стабилизира кръвното наляганевъзстановява нормалните стойности на ниското и високо кръвно налягане.

- Подобрява състоянието на болни от заболявания на дихателната система, като бронхит, туберкулоза, белодробен емфизем.

- Помага при лечението на алергични заболявания - атипични дерматити, астма.

- Нормализира нивото на кръвната захар, и поради това се използва за комплексно лечение на диабет.

- Притежава антитуморно свойство и поради това може да се използва за профилактика и като спомагащо средство при терапия на ракови заболявания.

- Укрепва умунната система, спира размножаването на вируси в клетките на организма, намалява токсичността на химиотерапията и подобрява нейната ефективност.

Смята се, че Ганодерма е истински склад на въглехидрати, витамини, минерали, микроелементи, фитонциди и други вещества, които са полезни за здравето на човека, а те са:

1. Органични съединения на германий -увеличават кислородното насищане н кръвта, подобряват храносмилането, забавят процеса на стареене

2. Полизахариди - засилват имунитета, убиват вирусите, притежават антиалергични свойства

3. Терпеноиди - увеличават устойчивостта на организма към стрес, потискат образуването на опасните свободни радикали в организма

4. Антиоксиданти - предотвратяват унищожаването на клетките на организма в резултат на окислителните реакции

Предотвратява унищожаването на клетките на организма в резултат на окислителните реакции. Подобрява имунната система и забавя процеса на стареене. 

Употребата на Ганодерма, за разлика от традиционната медицина, няма почти никакви странични ефекти и противопоказания. Естествен антиоксидант. Не е лекарство.

Състав:
Зелен чай със 100% сертифициран екстракт от Ганодерма (30 бр.сашета)
Патентована смес*
Чай Лунцзин и екстракт от Ганодерма
Всички съставки са биологично сертифицирани!
Препоръчително е да се пие 2-3 чаши зелен чай с Ганодерма на ден в продължение на 20-30 минути преди хранене. Да не забравяме и за ползите от водата за здравето - най-малко 2-3 литра вода на ден. Притежава благоприятно влияние върху сърдечно-съдовата система. Ганодерма, нормализира нивото на холестерол в кръвта и стабилизира кръвното налягане възстановява нормалните стойности на ниското и високо кръвно налягане, подобрява състоянието на болни от заболявания на дихателната система, като бронхит, туберкулоза, белодробен емфизем, помага при лечението на алергични заболявания - атипични дерматити, астма, нормализира нивото на кръвната захар, и поради това се използва за комплексно лечение на диабет, притежава антитуморно свойство и поради това може да се използва за профилактика и като спомагащо средство при терапия на ракови заболявания, укрепва имунната система, спира размножаването на вируси в клетките на организма, намалява токсичността на химиотерапията и подобрява нейната ефективност.
Да не се приема от бременни жени и кърмачки!
Да не се превишава препоръчителната доза!
Зелен чай със 100% сертифициран екстракт от Ганодерма да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да се съхранява на хладно място.
Производител: Смарт енд рич, Китай
Нетно количество на сашето: 3 гр. 
Нетно количество 90 гр.
Срок на минимална трайност: Виж оказанията на кутията/сашето.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
.