Телефон за поръчки: 0893 36 38 58
  • Червен чай със 100% екстракт от Cordiceps

Червен чай със 100% екстракт от Cordiceps

  • Red Tea with Cordiceps
  • Out Of Stock
  • 93.00лв.

Червен чай със 100% екстракт от Cordiceps

Червен чай със 100% екстракт от Cordiceps e ексклузивен чай за ценители на истински традиции на пиенето на чай. Червеният чай съдържа сорт Лапсан Соучун с екстракт от Кордицепс. Лапсан Соучун е един от най-добрите чайове на Южен Китай, който се отличава с особен вкус и мирис/"опушен чай" или "катранен чай"/. Богат на витамини и аминокиселини. Редовната употреба помага за премахване на токсините и канцерогените от организма, подобрява здравето на кръвта, повишава работоспособността, помага за подобряване на функциите на стомаха.Препоръчва се да се пие след продължително натоварване в студа. Той е хубаво релаксиращо средство. Абсорбира мазнините, нормализира обмяната на веществата, уплътнява стените на кръвоносните съдове, има благоприятен ефект върху задстомашната жлеза, пречиства черния дроб, перфектно регулира обмяната на веществата, както и положително влияе върху укрепването на зъбите и венците. 

Поради съдържанието на Кордицепс, този чай може да бъде наречен склад на витамини и антиоксиданти. Съдържа аминокиселини и различни витамини, и се препоръчва след интензивна физическа активност, подобрява функцията на черния дроб, засилва енергията на организма и го тонизира. Пие се за нормализиране на микрофлората на организма, детоксикация и премахване на вредните и канцерогенни вещества от организма, за намаляване на високото ниво на холестерола. Кордицепс е удивителен, мощен, създаден от природата антибиотик, без странични ефекти и вредно въздействиевърху човешкия организъм. Унищожава вирусите, включително аденовируси, вирусите на грипа, хепатит и херпес, унищожава патогенни и болестотворни бактерии в организма, бори се с многоинфекции. Натрупвайки се в организма, той прониква във всички тъкани на човешкия организъм, и безкомпромисно изгонва всички болести.

Предимства на чай с Кордицепс:

- подобрява имунната система, и функционирането на автоимунната система,предпазва бъбреците от токсини и изтощение, предпазва черния дроб от токсини, лекува и предотвратява цироза на черния дроб, предпазва сърцето от увреждане, подобрява циркулацията на кръвта в човешкото тяло, натурален антибиотик, инхибира свиване на гладката мускулатура, намалява риска за възникване на предракови, ракови и възпалителни процеси.

Състав:
Елитен червен чай със 100% сертифициран екстракт от Cordiceps (30 бр.сашета)
Патентована смес*
Червен чай със 100% екстракт от Cordiceps.
Всички съставки са биологично сертифицирани!
Препоръчително е да се пие 2-3 чаши Червен чай със 100% екстракт от Cordiceps на ден в продължение на 20-30 минути преди хранене. Да не забравяме и за ползите от водата за здравето - най-малко 2-3 литра вода на ден. Подобрява имунната система, и функционирането на автоимунната система, предпазва бъбреците от токсини и изтощение, предпазва черния дроб от токсини, лекува и предотвратява цироза на черния дроб, предпазва сърцето от увреждане, подобрява циркулацията на кръвта в човешкото тяло, натурален антибиотик, инхибира свиване на гладката мускулатура, намалява риска за възникване на предракови, ракови и възпалителни процеси.
Да не се приема от бременни жени и кърмачки!
Да не се превишава препоръчителната доза!
Червен чай със 100% екстракт от Cordiceps да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да се съхранява на хладно място.
Производител: Смарт енд рич, Китай
Нетно количество на сашето: 3 гр. 
Нетно количество 90 гр.
Срок на минимална трайност: Виж оказанията на кутията/сашето.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
.