Телефон за поръчки: 0893 36 38 58
  • Черен чай със 100% екстракт от Тонгкат Али

Черен чай със 100% екстракт от Тонгкат Али

  • Black Tea with Tongkat Ali
  • Наличност
  • 93.00лв.
  • 65.00лв.

Елитен черен чай със 100% сертифициран екстракт от Тонгкат Али

Истинският черен чай е китайски пуър /pu-erh/. Пуър е незаменима напитка при заболявания на стомашно-чревния тракт. Това е единствения чай, който лекарите не само не забраняват, но препоръчват за пиене при язва на стомаха и дванадесетопръстника. Той подобрява чревната перисталтика, възстановява микрофлората. Препоръчва се при различни видове отравяния. При редовна консумация пуър намалява вискозитета на кръвта, което е важно при страдащи от тромбофлебит.  Намалява кръвната захар, нормализира нивото на холестерол в кръвта, пречиства съдовете, при профилактика на атеросклероза, исхемия, хипертония и други сърдечно-съдови заболявания. Този чай е мощен антиоксидант и се препоръчва особено при пушачи, тъй като съдържа полифеноли, които неотрализират вредните ефекти от цигарите. Пуър се препоръчва също за профилактика на ракови заболявания. При махмурлук, пуър е най-добрият начин за намаляване на главоболие, гадене, премахване на токсините. При лечение на затлъстяване разгражда мазнините в организма. Дава енергия и жизненост. Благодарение на добавянето на екстракт от корен Тонгкат Али този чай е незаменима напитка.

Еврикома дълголиста / Eurycoma Longifolia-Еурикома Лонгифолиа/ е храст, познат под името Тонгкат Али или Пасак Буми, растящ в Малайзия и Азия. Еурикома Лонгифолиа има широк спектър от полезни ефекти - препоръчва се при лечение на малария, стомашна язва и дуоденална язва, тумори, като пртивовъзпалително, температуропонижаващ и антибактериално средство. Най-популярната Еурикома Лонгифолиа е в спорта, тъй като се използва за увеличаване на производството на тестостерон и набирането на мускулна маса, тонозиращ ефект, бързо възстановяване след тренировки, премахване на ставни проблеми.  Подобрява либидото, афродизиак.

Като мощен антиоксидант и имуномодулатор Тонгкат Али намалява честотата на настинки и риска от увреждане на мускулната тъкан.

Предимства:

- повишава сексуалното желание при лечение на еректилна дисфункция

- увеличава мускулната маса и сила

- допринася при лечение на простатит, диабет, високо кръвно налягане

- намалява умората

- позволява да бъдете в добра физическа форма и дава гъвкавост

- има противораково, антиокослително, антиревматично действие

- подобрява имунната система

- подобрява репродуктивната функция, помага при безплодие

- ефективен при лечение на рак на маточната шийка

Състав:
Елитен черен чай със 100% сертифициран екстракт от Тонгкат Али (30 бр.сашета)
Патентована смес*
Черен чай със 100% екстракт от Тонгкат Али.
Всички съставки са биологично сертифицирани!
Препоръчително е да се пие 2-3 чаши Елитен черен чай със 100% сертифициран екстракт от Тонгкат Али на ден в продължение на 20-30 минути преди хранене. Да не забравяме и за ползите от водата за здравето - най-малко 2-3 литра вода на ден. Повишава сексуалното желание при лечение на еректилна дисфункция, увеличава мускулната маса и сила, допринася при лечение на простатит, диабет, високо кръвно налягане, намалява умората, позволява да бъдете в добра физическа форма и дава гъвкавост, има противораково, антиокислително, антиревматично действие, подобрява имунната система, подобрява репродуктивната функция, помага при безплодие, ефективен при лечение на рак на маточната шийка.
Да не се приема от бременни жени и кърмачки!
Да не се превишава препоръчителната доза!
Елитен черен чай със 100% сертифициран екстракт от Тонгкат Али да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да се съхранява на хладно място.
Производител: Смарт енд рич, Китай
Нетно количество на сашето: 3 гр. 
Нетно количество 90 гр.
Срок на минимална трайност: Виж оказанията на кутията/сашето.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
.